April April Din Dumma Sill : April April Din Dumma Sill Mangkulturella Almanackan / Det ena efter det andra.

April April Din Dumma Sill : April April Din Dumma Sill Mangkulturella Almanackan / Det ena efter det andra.. Det och mycket annat roligt får du veta här! Det är väldigt ont om mathögtider i april, men gurka ska vi tydligen äta! Ett vanligt skämt var att lura någon att gå dumma ärenden. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. I sverige är det vanligt att massmedia har falska artiklar och reportage den första april.

Och så allt som hör påsken till förstås: Politikerna kan lura dig vart de vill. Jag kan lura dig vart jag vill! Ett vanligt skämt var att lura någon att gå dumma ärenden. Och såklart att pappa skrämde skiten ur mej i morse o pappa ställer sig och asgarvar med sin jävla brandsläckare och säger:

April April Din Dumma Sill Hallins Reseblogg
April April Din Dumma Sill Hallins Reseblogg from blogg.resia.se
Nej, det är såklart inte sant att halmstad, falkenberg och varberg planerar att slå ihop sina fotbollslag till ett elitlag. Får skicka ett imorgon istället. Tack om du orkade läsa igenom allt! Inte bara att jag fyllt år. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Disney planerade bygga upp ett. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.

Det och mycket annat roligt får du veta här!

Tack om du orkade läsa igenom allt! April, april, din dumma sill. Inga foton hann jag ta på dom men väl på snön som fortfarande ligger kvar och lite annat. Det och mycket annat roligt får du veta här! För egen del känner jag mig mest blåst på våren. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Nu börjar nedräkningen då det gäller att se upp och tänka till två gånger. Tycker inte du att det är dags att du bryter nu? Och så allt som hör påsken till förstås: Is your network connection unstable or browser outdated? .jag kan lura dig vart jag vill. Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad! (short version) några av mina kompisar hade lagt en vårulle i mitt skåp under sportlovet för att den skulle ruttna.

Soita ja kerro parhaimmat aprillipilasi ihan suomeksi soilille ja mikalle! Klart att jag dragit ett stort skämt och drivit skiten ur min farsa ! Nu bör det börja vattnas i munnen på dig. Aprilskämt är ingen ny uppfinning. Så här löd vårt aprilskämt idag på sociala medier och det var många av er som nappade!

April April Din Dumma Sill Grapevine Nu
April April Din Dumma Sill Grapevine Nu from www.grapevine.tv
Nu börjar nedräkningen då det gäller att se upp och tänka till två gånger. Första april är dagen då det är okej att ljuga om lite allt möjligt. Nu bör det börja vattnas i munnen på dig. Google körde under första april ett nytt läge på google maps med namnet äventyr. (short version) några av mina kompisar hade lagt en vårulle i mitt skåp under sportlovet för att den skulle ruttna. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015. Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck. Vi vill höra din berättelse!

Den gången ville kommunhövdingen varken säga bu eller bä om projektet:

För allt jag önskade mig var en hund eller häst. April april din dumma sill. Det var helt enkelt ett aprilskämt. Inte bara att jag fyllt år. Och plötsligt var april över oss med dunder och brak. Därav rosor i parti och minut. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. (short version) några av mina kompisar hade lagt en vårulle i mitt skåp under sportlovet för att den skulle ruttna. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Vi vill höra din berättelse! Nu är april här och vi har sett dom första tranorna i vårt lantställe ca 5 mil nordöst om uppsala. Maanantain eli aprillipäivän karlavagnen on omistettu kaikennäköisille jekuille. Jag menar, sebbe är ju sååååå lurad!

April april din dumma sill , sandra , jag kan lura dej vart jag vill Och så allt som hör påsken till förstås: Tänk sedan att du tar en klyfta och för den till din mun, doften blir starkare (det börjar rinna i min mun medan jag skriver), stoppa in klyftan i din mun och känn den sura smaken. Ett vanligt skämt var att lura någon att gå dumma ärenden. Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter.

April April Din Dumma Sill Blogg100 Maria Kleins Blogg
April April Din Dumma Sill Blogg100 Maria Kleins Blogg from mariaklein.files.wordpress.com
Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck. Och plötsligt var april över oss med dunder och brak. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Is your network connection unstable or browser outdated? Jag kan lura dig vart jag vill! Så här löd vårt aprilskämt idag på sociala medier och det var många av er som nappade! Tänk sedan att du tar en klyfta och för den till din mun, doften blir starkare (det börjar rinna i min mun medan jag skriver), stoppa in klyftan i din mun och känn den sura smaken.

I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit.

Det kunde vara ett brev, en. Solen skiner över oss, som aldrig förr. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill eller maj, maj måne, jag kan lura dig ända till. Och plötsligt var april över oss med dunder och brak. Det var helt enkelt ett aprilskämt. Politikerna kan lura dig vart de vill. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. Tänk sedan att du tar en klyfta och för den till din mun, doften blir starkare (det börjar rinna i min mun medan jag skriver), stoppa in klyftan i din mun och känn den sura smaken. April april din dumma sill , sandra , jag kan lura dej vart jag vill Det var reklam från ett mäklarföretag. Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april. Your current browser isn't compatible with soundcloud.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code