Göztepe Galatasaray 2 1 - Galatasaray - Göztepe İddaa Analizi ve Tahmini 22 Aralık ... - Karşılaşmada ev sahibi göztepe galatasaray karşısında 9.

Göztepe Galatasaray 2 1 - Galatasaray - Göztepe İddaa Analizi ve Tahmini 22 Aralık ... - Karşılaşmada ev sahibi göztepe galatasaray karşısında 9.. 90' karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave edildi. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan mücadeleyi hakem. Serdar'ın kullandığı korneri titi kale önüne indirdi. Süper lig'in 16.hafta karşılaşmasında göztepe galatasaray. Bu sonuçla galatasaray, 24 puanla 6.

Galatasaray teknik direktörü fatih terim, göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Bu sonuçla galatasaray, 24 puanla 6. Süper lig'in 16.haftasında galatasaray, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Serdar'ın kullandığı korneri titi kale önüne indirdi. Mücadelede galatasaray'ın tek golünü 27.

Son dakika spor haberi: Göztepe - Galatasaray maçının ...
Son dakika spor haberi: Göztepe - Galatasaray maçının ... from iaftm.tmgrup.com.tr
90' karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave edildi. 89' galatasaray'da sarı kart gören isim marcao. Galatasaray, zirve yarışında bir darbe daha aldı. Galatasaray ise son 5 lig maçında 4. Mücadelede galatasaray'ın tek golünü 27. Öte yandan göztepe'nin 2 şutu direkten döndü. Göztepe maçtaki ilk golü attı. Bu sonuçla galatasaray, 24 puanla 6.

Galatasaray ise son 5 lig maçında 4.

Mücadelede galatasaray'ın tek golünü 27. Jerome müsait durumda topu galatasaray ağlarına gönderdi. Türkiye ligi maçları özetleri ► 21.12.2019 göztepe galatasaray özet i̇zle. Bu sonuçla galatasaray, 24 puanla 6. Geçen hafta ezeli rakiplerinin yenildiği haftada bir puan alarak haftayı nispeten karlı. Dakikada gassama kendi kalesine attı. Süper lig'in 16.haftasında galatasaray, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 45' i̇lk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi. Yaklaşık 9 bin göztepeli futbolsever bornova aziz kocaoğlu stadı'nı tıklım tıklım doldururken, 400 kadar galatasaraylı futbolsever de kale arkasından takımlarını destekledi. Dakikada halil akbunar 'ın kaydettiği gollerle kazanan takım oldu. 89' galatasaray'da sarı kart gören isim marcao. Hafta mücadelesinde göztepe, evinde galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray ise son 5 lig maçında 4.

Galatasaray teknik direktörü fatih terim, göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Karşılaşmada ev sahibi göztepe galatasaray karşısında 9. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan mücadeleyi hakem. Geçen hafta ezeli rakiplerinin yenildiği haftada bir puan alarak haftayı nispeten karlı. Göztepe, iç sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırırken, galatasaray karşısında 17 yıl aradan sonra zafer kazandı.

Göztepe - Galatasaray - Anadolu Ajansı
Göztepe - Galatasaray - Anadolu Ajansı from cdnuploads.aa.com.tr
Galatasaray teknik direktörü fatih terim, göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Göztepe maçtaki ilk golü attı. Serdar'ın kullandığı korneri titi kale önüne indirdi. 89' galatasaray'da sarı kart gören isim marcao. Bu sonuçla galatasaray, 24 puanla 6. Öte yandan göztepe'nin 2 şutu direkten döndü. Spor toto süper lig'in 16. Türkiye ligi maçları özetleri ► 21.12.2019 göztepe galatasaray özet i̇zle.

Jerome müsait durumda topu galatasaray ağlarına gönderdi.

Karşılaşmada ev sahibi göztepe galatasaray karşısında 9. Hafta mücadelesinde göztepe, evinde galatasaray'ı konuk etti. Mücadelede galatasaray'ın tek golünü 27. Bornova aziz kocaoğlu stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan mücadeleyi hakem. 90' göztepe'mizde andre castro'nun yerine celso. Göztepe, iç sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırırken, galatasaray karşısında 17 yıl aradan sonra zafer kazandı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 21.12.2019 göztepe galatasaray özet i̇zle. Öte yandan göztepe'nin 2 şutu direkten döndü. Galatasaray ise son 5 lig maçında 4. Dakikada halil akbunar 'ın kaydettiği gollerle kazanan takım oldu. Galatasaray, zirve yarışında bir darbe daha aldı. Süper lig'in 16.haftasında galatasaray, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 46' i̇kinci yarıya konuk ekip başladı.

Bir sınav verdiğimiz kesin diyen fatih terim, &ldqu. Galatasaray teknik direktörü fatih terim, göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Galatasaray, bu sonuçla ligde oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez galip süper lig'in 16. Futbol takımımız, süper lig cemil usta sezonu'nun 16. Türkiye ligi maçları özetleri ► 21.12.2019 göztepe galatasaray özet i̇zle.

ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Göztepe Maçı Özeti ve Golleri ...
ÖZET İZLE: Fenerbahçe 2-1 Göztepe Maçı Özeti ve Golleri ... from cdn.iha.com.tr
Bir sınav verdiğimiz kesin diyen fatih terim, &ldqu. 90' karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave edildi. Dakikada halil akbunar 'ın kaydettiği gollerle kazanan takım oldu. 45' i̇lk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi. Ev sahibi ekip, ligde galatasaray'ı 17 yıl sonra mağlup etti. Mücadelede galatasaray'ın tek golünü 27. 46' i̇kinci yarıya konuk ekip başladı. Galatasaray ise 24 puanda kaldı.

61' göztepe, galatasaray savunmasını dengesiz yakaladı.

Galatasaray ise 24 puanda kaldı. Serdar'ın kullandığı korneri titi kale önüne indirdi. Galatasaray ise son 5 lig maçında 4. 89' galatasaray'da sarı kart gören isim marcao. Hafta mücadelesinde göztepe, evinde galatasaray'ı konuk etti. Yaklaşık 9 bin göztepeli futbolsever bornova aziz kocaoğlu stadı'nı tıklım tıklım doldururken, 400 kadar galatasaraylı futbolsever de kale arkasından takımlarını destekledi. Galatasaray ise son 5 lig maçında 4. Türkiye ligi maçları özetleri ► 21.12.2019 göztepe galatasaray özet i̇zle. Dakikada halil akbunar 'ın kaydettiği gollerle kazanan takım oldu. Galatasaray teknik direktörü fatih terim, göztepe yenilgisi sonrası hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Geçen hafta ezeli rakiplerinin yenildiği haftada bir puan alarak haftayı nispeten karlı. 45' i̇lk yarının sonuna en az 1 dakika ilave edildi. Süper lig'in 16.hafta karşılaşmasında göztepe galatasaray.

Galatasaray ise son 5 lig maçında 4 göztepe . galatasaray. Dakikada gassama kendi kalesine attı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code